Österåker United FK

Välkommen!

Åkersberga BK  och IFK Österåker har i över 20 år arrangerat sommarfotbollsläger för barn och ungdomar. Från och med i år är vi en förening och det är Österåker United. Vi har valt LIRA BLÅGULT! att bli vår fotbollsläger. Framförallt för neutraliteten, gemenskapen under SvFF, enkelheten i administration samt de kvalitativa produkterna. LIRA BLÅGULT! är öppen för alla som vill vara med oavsett föreningstillhörighet. 


Tillsammans har föreningarna tidigare haft närmare 450 deltagande barn varje år! Är du mellan 6 -13 år och vill spela fotboll, lära dig nya finter, träffa nya kompisar och ha annat kul så är du välkommen att vara med.
Vi har mycket duktiga ungdomsledare som är engagerade och kommer att se till att du får en minnesrik upplevelse av dina dagar hos oss. 

Österåker Uniteds LIRA BLÅGULT! så får du mycket av allt; engagemang, fotbollskunskap, glädje, kamratskap och mycket mer!  

Vi kör igång klockan 9.00 och håller på till kl. 16.00. Lunch och mellanmål äter vi i närområdet eller på anläggningen. Vi tränar på på både naturgräs och konstgräs på Margretelunds IP. 

Årets LIRA BLÅGULT! är för deltagare födda mellan 2011 och 2018!

Vecka 25 - måndag - torsdag. 1995 kr.  Betalning görs via faktura. Senast söndag 2/6 vecka 22

Vecka 33 - måndag - fredag. 2495 kr.  Betalning görs via faktura. Senast söndag 4/8 vecka 31.  

Vecka 25 + vecka 33  3800 kr. Betalning görs via faktura. Senast söndag 2/6 vecka 22.  

Vi ses i blågult i sommmar!!