Skutskärs IFFK

Skutskärs IF/FK:s Fotbollslek 2024 = Fotbollsskolan Lira blågult!

 

Skutskärs IFFK anordnar fotbollsskolan Lira blågult för barn 4-6 år + flickor födda 2017.

Fotbollsskolan är fördelad på10 gånger (en gång/vecka), 5 tillfällen vår och 5 tillfällen höst. Start den 19 maj och sommaruppehåll v.25-32.

Den 5 maj är det en obligatorisk informationsträff för vårdnadshavare kl.10-11 i fotbollens cafeteria, barnen ska inte vara med vid detta tillfälle. Vi kommer informera om Fotbollens Spela, Lek & lär, info om Skutskärs IFFK och Fotbollsleken. Under detta tillfälle får ni även tillgång till kallelsesystemet som vi använder inför varje träningstillfälle.

Barnen kommer delas in i grupper och tillhöra samma grupp alla 10 tillfällen.

Följande datum är planerade för fotbollsskolan 2024. Med reservation för ändringar vid exempelvis dåligt väder eller frånvaro av ledare.

Start: 5 maj kl.10-11 (obligatoriskt, endast vårdnadshavare)

Vårens datum (kl.10-11): 19 maj, 26 maj, 2 juni, 9 juni, 16 juni

Höstens datum (kl.10-11): 18 augusti, 25 augusti, 1 september, 8 september, 15 september.

 

Deltagaravgift: 550kr (inkl medlemskap i Skutskärs IFFK, idrottsförsäkring hos Folksam och spelarpaket bestående av Fotbollsskolan Lira Blågults t-shirt och fotboll). Om ni har svårt att betala - hör av er så försöker vi hitta en lösning.

 

Anmälan är definitiv när anmälningsavgiften är betald och vårdnadshavare har deltagit i informationsträffen den 5 maj, ingen återbetalning vid ev avhopp.

 

För mer information om föreningen, välkommen till Skutskärs IFFK:s hemsida och Skutskärs IFFK:s sida på Facebook