Kimstad GoIF Fotboll

Välkommen!  

Kimstad GoIF arrangerar Fotbollsskolan och i menyn till höger hittar du mer information. Här kan också du som förälder anmäla ditt barn. Antal platser är 60 st. 

Alla kan "Lira Blågult"

Fokus på Fotbollsskolan ligger på glädje, respekt och gemenskap vilket också är den värdegrund som fotbollen vilar på. Fotbollsskolan är planerad utifrån Fotbollens spela, leka, lär (FSLL).

I år anordnar Kimstad GoIF Fotbollskolan - Lira Blågult -  på vår härliga anläggning Krokhagens IP.

Med Fotbollsskolan vill vi få så många som möjligt att upptäcka glädjen och gemenskapen i fotboll, oavsett nivå.

Datum: 17-19 juni
Tid: kl 10-14
Ålder: barn födda 2017 (7 år) upp till 2013 (11 år)

Pris: 695 kr/barn

Syskonrabatt med 10%.

I priset ingår:T-shirt, fotboll, diplom, vattenflaska, lunch och fruktmellis samt givetvis massor av fotbollsglädje i dagarna tre.

Ansvarig ledare för Fotbollskolan är ingen mindre än Kent Hellström med gedigen fotbollsbakgrund. Kent har jobbat i över 20 år som utbildningsintruktör inom ÖFF, har arrangerat Fotbollsskola på både Böda Sand och i Arkösund flera somrar.  Han kommer tillsammans med ett team av våra unga ledare ta hand om era barn under dessa dagar. Kimstad GoIF:s Lotta Vångerstrand och Mårten Jacobsson kommer vara på plats alla dagar.

Sista anmälningsdag är 12 maj.

Vi hjälper till att hämta / lämna vid Frita på Grebyskolan i Kimstad.
Om du behöver hjälp med detta, skicka då ett separat mail till oss på kimstad.goif.fotbollsskola@gmail.com med fullständingt namn och kontaktuppgifter på dig som förälder och namn på barn som skall hämtas/lämnas, så går vi ut med info närmare datumet för Fotbollsskolan.

Vi ses på Krokhagen i juni!